dag 23 & 24 kommer !

Dag 23 & 24 kommer väl imorgon, okar inte ställa mig o ta kort, sitter ju o chillar framför datan...GEEK! haha nedå. Imorgon ska man iaf ut o jaga med far min o typ 20 pers till, kul kul ? Knäpp är man ju !
Jag om 2 timmar xP


Usch vad gott !

Gud vad gott det är med panpizza ! åt det förut, namnam det ! :D

Dag 22 - nått jag ångrar

Det finns typ inget jag ångrar, men lite småsaker finns väl. Hamnade i värsta bråket med en person ett tag men nu har vi rätt ut allt o är kompisar igen, men det finns ju några stunder vi stör oss på varandra men ändå, Hahah kom o tänka på denna låten We found love..Ah ibland iaf.


dagens outfit :)

Eftersom jag va krasslig i halsen så har man ju på sig myskläder, Men imorgon blire skola igen -.-'

Lugg !

Hahah klippte lugg förut, det blev väl okej.
 


Smoothie ! :)

Gud vad gott det är med banan o jordgubbs smoothie, lättvindigt o göra till lunch, finns o köpa i små frysta påsar, Måste iaf prövas, sen ikväll ska jag nog göra lite apelsinjuice eftersom jag inte tkr om o äta apelsiner, så himla äckligt ! Ikväll blire väl att checka film o ta det lungt. :)


Dag 21 - Min tro

Jag tror inte på nått kan jag ju säga då, men tror mer på vetenskapen o bigbang men inte på gud !  så kortfattat var det! :)

Dag 20 - Kärlek vad är det för mig ?

Nån man kan lita på till 100% o känna sig lungn med, kunna vara med andra utan att bli svartsjuk, att göra allt för varandra även om man inte vill, Man ska kunna säga jag älskar dig och älskling och mena det! Att ha nått intresse som båda gillar så man kan prata om det. Och att få en go känsla i magen när man ser eller hör personens namn. det är väl kärlek för mig :) Inte nått förhållande som håller i 1 vecka, bara onödigt i sånna fall!

Billigt värre

Shit, hittade en grymt bra sida, finns rätt snygga kläder som kostar från 40- 300 kr, Oh så jäkla bra, ska defenitift handla där nån gång ! :) http://www.lager157.com/


Några bilder

Har tråkigt så sitter o kollar igenom lite bilder, här är bara några ! :)


Tröja vero moda, tights H&m

Hahah, Elvira då, tog lite snygga bilder i skolan, ska göra ett collage med olika bilder, o skriva dikter eller nått..så vi fjantade runt lite! :)
Bjuder på dessa bilder ! :)

 
                              


Dag 19 - Länder jag besökt

Norge,danmark,tyskland, typ frankrike och spanien ! :) <3


Gymnasium !

Åh shit, måste ju börja tänka lite på vilket gymnasium jag ska gå på,vill ju gå med nån jag känner, men vill också göra nått jag tycker är kul, men det blir nog stylist linje iaf, då man lär sig olika frisyrer, sminkningar o färganalys o en massa mer, grymt kul !http://plusgymnasiet.se/skolor/uddevalla/ och såhär ser det ut.

en sida jag hittade när jag kollade efter linser :)

kolla denna sida,där finns jätte bra linser & roliga spel. :)


Bästa vännen ! :)

Nu har emma åkt hem, tråkigt det blev helt plötsligt då ! :(
Fredagsmys är det då idag, det går inte att ha fredagsmys utan godis eller dricka!
Åh då har man själv inge gott att äta, SUCK!

Dag 18 - Det här vill jag förändra med mig själv

Hmm..Jag skulle ine vilja ändra nått, men måste jag så blire nog min hårfärg,skratt och näsa ^^ men nej skulle aldrig ändra på mig ! :)


Dag 17 - Detta vill jag förändra i världen

Hmm...kommer inte på nått just nu. :)


Piercing ! :)

Nu har man vart iväg till vänersborg med bästaste erika och emma, Jag piercade navel...igen -.-' och örat :D nyss kommit hem o har käkat sallad, fyfan vad gott !

Köpa? :)

Sitter o kollar på skor, kan inte bestäma mig, men på fredag ska jag beställa 1 klänning och en jumpsuit  , skorna fixar jag på överby någon dag tror jag. Men dessa är la snygga ?

Dag 16 - det här åt jag idag

Idag åt jag köttfärsås och spagetti, gött de :)

Engelska lektion

Sitter nu på enelska lektionen o känner att jag orkar verkligen inte jobba, så slappar lite framför datorn. Iaf ska ju köpa mig ett par pumps, men tänkte passa på att köpa boots ochså ? Aja vi får se, skriver väl mer om det sen. :)

Dag 15 - min dag

Idag var jag i skolan, usch va jobbigt det va att gå upp i morse + att jag hade grymt ont i halsen, men som tur va så gick det bort. Va inte heller med på gympan på grund av det, rätt gött endå !
Kom hem checkade eng läxa, prata med mamma, o sen blev det att kolla facebook, o kvällen har jag spenderat på att kolla skor, ska köpa ett par pumps med låg klack, vill ju inte ha värsta klacken om man ska gå i dom i flera timmar. 
Hade nu då va ! ;)


Dag 14 - min favorit serie

One tree hill såklart ! så himla bra, första avsnittet jag såg, då tyckte jag det va skit tråkigt, men jag forstatte kolla, o nu är jag på säsong 9 hahahah fyfan va bra det är ! men är lite sur, eftersom Lucas o peyton inte direkt kommer tillbaks, o att nån dör ! Åh längtar till episode 2 !



dag 13 - min favorit plats

Min favorit plats, hmm...asså hemma är ju alltid bäst, men vart som helst går bra, brukar inte direkt tänka på vart jag gillar att va mest.


Uppdatering ;P

En liten snabb uppdatering ksk ? :)

Ska man tro på andar ?
Jag själv tror ju på det eftersom jag har hört några som jag känner prata om det, att dom vart med om saker o så, så kan man ju inte säga att dom ljuger, varför skulle man ljuga om det egentligen? men själv tror jag allt på det, inte till 100% men lite iaf, men vissa saker kan man ju tänka efter om det ens är möjligt. Men iaf så tycker jag det är rätt intressant.


Dag 12 - det här saknar jag.

Asså, jag saknar inte direkt nått så, men nått jag längtar till är ju såklart SOMMARLOVET ! Wiiho :D
Men annars saknar jag typ inget, inte vad jag kan komma på just nu, men kan ksk skriva om det nån annan dag om jag kommer på nått ;)

Dag 11 - Fem sidor jag ofta är inne på

http://erikasalo.blogg.se/

http://takeanychances.blogg.se/

http://linaretzman.blogg.se/

http://www.kissies.se/

http://sstinapetersson.blogg.se/


Dag 10 - varför böjade jag blogga

Asså, jag vet inte riktigt det va liksom mer än kul grej, eftersom jag inte hade så mkt att göra.

Dag 9 - bilder på mig när jag var liten

Hahah världens sötaste orangehåriga barn va jag hahah alla tyckte jag va sötast, fast så är det ju inte nu.

Dag 8 - det här hade jag på mig idag

Blir att lägga ut två idag då..Idag hade jag på mig en beige tröja med ljusblå jeans, o vita sneakers :)

En snabb uppdatering

Orkar inte ta kort på det jag har på mig, så gör väl det imorgon istället.
Idag har jag kollat på awkward, o lagat mat :) efter som jag nu på lovet hjälp till så mkt här hemma så sa mamma o pappa att dom kan betala ör & navel piercing. Man tjänar på att vara snäll ;)

Dag 7 - mina rädslor

Asså jag har inte direkt några rädslor så, men om jag ska välja en så blire väl att ta i stora spindlar tror jag ? små går ju bra, men glöm att jag skulle ta i en stor hårig äcklig spindel !

Onödigt ?

Hatar verkligen folk som skriver onödiga kommentarer, spec om man inte tkr om dom, då blire bara värre !


Mat är gott ?

Är lite småhungrig faktist, har bara ätit middag dom senaste dagarna, inte frukost eller kvällsmat eller nått, bara middag, Jag har inte haft nån aptit, vet inte varför, idag så lagade vi i alla fall lax och hemma gjord sås som vi kom på och makaroner, laxen smakade för mycket lax! hahah, så jag tog fram en korv o mickrade, så åt jag makaroner o korv, men det smakade fortfarande lax, så åt inte så mkt hahah.
Pauline där i mot satt och åt mango, smakade det idag för 2 gången i mitt liv, det var inte så gott hahah satt och höll för näsan ;P men om jag väljer mellan godis och mat så skulle jag välja mat?,mat är oftast godast..tycker nästan att det är godare än godis ? fast inte choklad, choklad slår allt!  
 

Ensam hemma 1

Snart åker http://paulinesundin.blogg.se/ och hennes kille Håkan till Sara (http://takeanychances.blogg.se/)
Då blir jag ensam hemma eftersom mamma o pappa är i örebro.
Lite scary faktist, är ju skitmörkt ute ju..men får väl sätta på en film o käka nått gott, bara de att det inte finns nått gott, o då måste jag baka,  usch jobbigt förstår ni ;) Aja ge gärna filmtips.
Sen imorgon så kommer nog mamma o pappa hem, då går nog munnarna i ett tror jag hahah ! :)


Dag 6 - Det här längtar jag till

Jag längtar till den 20 januari, Då ska jag o http://erikasalo.blogg.se/ Pierca naveln o jag ska pierca örat :D
Längtar också till den 17 mars, fyller år då :) så då ska man skaffa körkort, asbra de ju ! (y

dag 5 - detta finns i min väska

Detta finns oftast i min väska, jätte bra att ha med sig dessa saker ! :)




Tatuering !

Satt nyss o kollade på tatueringar,tänkte skriva mamma o pappa på nått fint sätt, men sen fick man se att dom ändrat så man måste vara 18, men man ksk kan gå dit om nått år eller nått o låtsas va 18, har man tur så frågar dom inte efter legg, eller orkar man vänta 3 år till ?  ! :)


Filmtajm again

Nu blire Eclips ! :)
Usch känns som om de enda jag gör är att slappa, men de är skönt nu, spec när lovet snart är slut, då blire bara jobbigt !
men iaf dag 4,5 kommer.

Chokladbollar ♥

Sitter o käkar chokladbollar, mums det !


Dag 3 - min bästa vän

Emma, hon är en genom go tjej,sjuk humor o omtänksam hahah, Ibland kan hon vara lite envis, men det kan nog jag också vara ibland ^^) Hahah ne men hon är jätte snäll o helt underbar, det går inte att beskriva med bara ord vad jag känner :)
Älskar dig Emma ♥

Dag 2 - om min familj

Jag har två föräldrar, Katarina o Anders heter dom.
Dom blir nästan aldrig sura, o dom har världens bästa humor :) fast pappa är då lite tråkigare ibland men sånna är ju pappor eller?
Min syrra Pauline fyller ju 17 nu i januari så då får man väl ge henne nått fint :)
Hon har la samma humor som mig, vissa säger att vi är lika men det tkr inte jag haha, hon är 1,61 lång o brunhårig :)
Mamma är 1,56 cm lång, därför är vi också korta -.-'
Pappa är ju inte heller den längsta, tror han är runt 1,78 eller nått hahah :)
Men som sagt, skit skön familj, kan prata om allt, verkligen allt! 
Andra folk som känner min familj tkr det känns som o va med sin egna familj, det blir inte lika spänt liksom :)

Ja det va lite snabbt om min familj :)

Dag 1 presentation av mig själv + bild

Jag heter Matilda Ingrid Maria Sundin, Jag bor med min syster och med mina föräldrar.
Jag föddes 17/3 1997, Så jag fyller år om 3 månader :D
Då blire att skaffa sig ett körkort ! :D
Sitter o lyssnar på the best love song, den är rätt bra, kan ju inte säga att jag har en dålig musik smak, lyssnar på det mesta o de är mkt hahah.
Min barndom va ju inte direkt bra o jag hade inte så värst bra självförtroende..men det har de blitt ändring på !
Nu har jag bra självförtroende o tar inte åt mig nått.
Min klädstil är rättså normal, här hemma så skrotar jag runt i mjukisbrallor o nått linne, skit skönt, blir inte för varmt eller kallt.
Vet inte riktigt vad jag ska gå sen på gymnasiet, funderar på stylist linje för jag gillar och sminka folk o så, men sen frågade Emma mig om jag ville gå på nuntorp med henne och det är nått som jag alltid sagt att jag ska,men denna terminen har tankarna gått åt ett annat håll.
 Och blir det inget utav dom så blir det nog bf, älskar barn så himla söta, men har man en dålig dag o barna skriker så vill man bara bort därifrån !
Ligga hemma o lyssna på musik det är det bästa man kan göra om man har en dålig dag.
Kan känna så ibland, då blir jag sur o pratar helst inte haha, men de är inte så ofta, tur det.
Annars är jag en väldigt glad person o skrattar verkligen åt allt, även om det inte är nått kul.
Jag är rätt bra på att muntra upp folk, säg nått o skratta så tänker man på annat sen.
Okej, mitt utseende, Jag har egentligen orange hår,men färgart till mörkbrunt/svart,min ögonfärg är blå (lite grått). Är 1,55-56 cm lång, skit kort jag vet men man kan ju inte ändra på det.
 Jag är en stolt tjej som tror på sig själv !

O så en bild då,


Ja det va lite om mig.. Hade gött nudå va ;D


Tidsfördriv..

Denna lista tänkte jag köra på ett tag nu, bara för att komma igång med min blogg :)

Dag 1 - Pressentation av mig själv + bild
Dag 2 - Om min familj
Dag 3 - Min bästa vän
Dag 4 - Mitt rum
Dag 5 - Det finns i min väska
Dag 6 - Det här längtar jag efter
Dag 7 - Mina rädslor
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 10 - Varför började jag blogga?
Dag 11 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - Min favorit plats
Dag 14 - Min favorit serie
Dag 15 - Min dag
Dag 16 - Det här åt jag idag
Dag 17 - 3 saker jag vill förändra i världen
Dag 18 - 3 saker jag vill förändra med mig själv
Dag 19 - Länder jag besökt
Dag 20 - Kärlek, vad är det för mig?
Dag 21 - Min tro
Dag 22 - Någonting jag ångrar
Dag 23 - Favoriter ur garderoben
Dag 24 - 3st Älsklings outfitter
Dag 25 - En nytagen bild + Tio fakta om mig själv
Dag 26 - Blogg/bloggar jag följer
Dag 27 - 5st Favortit filmer/tv program
Dag 28 - 5st Favorit låtar/artister
Dag 29 - Berätta lite ur min barndom + bilder
Dag 30 - Min kamera
Dag 31 - Bloggar jag läser
Dag 32 - Mina framtidsplaner
Dag 33 - Hobby
Dag 34 - Favorit årstid, varför?
Dag 35 - Vad jag helst vill ha
Dag 36 - Mina husdjur
Dag 37 - Favorit måltid
Dag 38 - Drömresa
Dag 39 - Mina syskon
Dag 40 - Hur en helg ser ut för mig
Dag 41 - Favorit skor
Dag 42 - Ett foto jag är nöjd med
Dag 43 - Bästa citatet
Dag 44 - Min fritid
Dag 45 - En bild som väcker starka känslor
Dag 46 - Person jag älskar
Dag 47 - Politik ?
Dag 48 - Mina Smeknamn?
Dag 49 - Berätta om en dröm jag haft
Dag 50 - Valfritt inlägg om dig själv - slutet av listan ;)

RSS 2.0